VIDEO: Nogalinātās Sindijas lietā aizturēts viņas iepriekš par slepkavību sodītais patēvs

Šonedēļ policija lūdza sabiedrības palīdzību, meklējot bezvēsts pazudušo priekulnieci Sindiju Roni. 12. aprīlī policijas darbinieki viņu diemžēl atrada mirušu. Aizdomās par slepkavību aizturēts kāds 1986. gadā dzimis vīrietis, pēc www.liepajniekiem.lv rīcībā esošās informācijas – jaunās sievietes agrāk sodītais patēvs.

Policijas sniegtā informācija vēsta, ka uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Valsts policija lūdza tiesai piemērot vīrietim drošības līdzekli – apcietinājumu. Piektdien tas arī notika – vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Portāla rīcībā esošā neoficiālā informācija vēsta, ka aizturētais 1986.gadā dzimušais vīrietis ir bojā gājušās Sindijas patēvs Viesturs Priščepovs, kurš jau agrāk bijis sodīts.

Liepājas prokuratūras virsprokurors Atis Dzērvēns pastāstīja, ka vīrietis iepriekš tiesāts vairākkārt. Pēdējo reizi tas noticis 2006.gadā, kad Viesturam, kuram tobrīd bija vien 19 gadu, par slepkavību tiesa piemēroja cietumsodu uz septiņiem gadiem un sešiem mēnešiem.

Viņš tika notiesāts par Embūtes pusē izdarītu slepkavību – sievietes nogalināšanu. Bojā gājusī tika atrasta mežā. Pēc virsprokurora teiktā vīrietis no apcietinājuma atbrīvots pirms termiņa nosacīti, acīmredzot, par priekšzīmīgu uzvedību soda izciešanas vietā.

Šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību, ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu precīzu nāves iemeslu. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana. Plašāku informāciju izmeklēšanas interesēs policija nesniedz.

Pievienot komentāru